Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een goede naam verspreidt zich vanzelf!

Bij Autocenter Heerenveen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en doen wij er alles aan om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit en perfecte service te bieden. Door goed service te verlenen zowel voor als na de aankoop van een auto proberen wij wederzijdse tevredenheid te creëren. Elke dag weer werken wij er met z’n allen hard aan om dit te realiseren. Autocenter Heerenveen vraagt regelmatig haar klanten – na aanschaf van een auto, het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt of na een reparatie – mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek. Wij zijn namelijk oprecht geïnteresseerd in wat u van ons vindt, van ons werk, van de ontvangst en van het comfort van onze vestiging.

Oók als u onverhoopt niet helemaal tevreden mocht zijn willen wij dat graag van u weten. Geeft u ons dan alstublieft de kans om uw ontevredenheid weg te nemen. U kunt zich wenden tot de verkoopadviseur of tot één van onze medewerkers. Ons motto is dan ook: BENT U TEVREDEN ZEGT HET VOORT, BENT U ONTEVREDEN ZEG HET ONS!

Geef uw review

star star star star star
Onze klanten beoordelen onze service met 5/5 sterren!
  • star star star star star
    Veel keuze uit jonge ex leaseauto's. Vriendelijk geholpen en scherpe prijs. Auto werd netjes afgeleverd inclusief 6 maanden garantie.
    Henk Ebbelink, 22 juli 2020
  • star star star star star
    Vorige auto hier gekocht, nooit problemen gehad dus toen het tijd werd voor een andere auto weer een auto gekocht bij AutoCenter Heerenveen. Helaas ging na 6 wk de startmotor kapot. Dure reparatie volgde maar hierin zijn wij elkaar tegemoet gekomen. Ook ontbrak de 2e autosleuten ondanks dat hiervoor de nodige telefoontje zijn geweest is ook dit keurig opgelost. Maw ik ben een tevreden klant.
    Erik van den Boom, 8 juli 2020
  • star star star star star
    Sceptisch door de slechte reviews toch besloten om te gaan kijken. Ik kwam een prachtige auto tegen welke ik uiteindelijk heb gekocht bij autocenter heerenveen. Prima koop, prima medewerkers en zowel optisch als motorisch een prima wagen aangeschaft.Tijdens de proefrit zag de vrouw een kras op de dorpel welke zonder problemen is overgespoten.Zo blijkt maar weer...laat je niet leiden door negatieve reviews maar oordeel zelf. Wij hebben een prima ervaring gehad bij deze professionele auto verkopers.
    Jordy, 16 augustus 2019
  • star star star star star
    Heel erg fijn geholpen door een verkoper met een goed verhaal (wat nog klopte ook!) zonder opdringerig te zijn, helaas hadden ze op dat moment niet de auto die wij zochten maar voor een volgende auto ga ik zeker bij ze kijken, verkoper met baard en fancy schoenen, bedankt!
    Raymond Oskam, 26 april 2019
  • star star star star star
    Keurig bedrijf, wordt netjes geholpen en afspraken worden nagekomen.Reviews die hier staan over dubbele prijzen. Ik geloof ze niet. Bij alle advertenties hebben ze er keurig bij vermeld 50/50 deal. Dan weet je als consument denk ik voldoende .Enige minpuntje was de locatie ze zitten in joure en heerenveen. Op de website is niet heel duidelijk welke auto bij wel filiaal staat . Maar zelfs dan 15 min rijden en je bent bij de juiste.
    Bert, 27 januari 2019
  • star star star star star
    2 weken geleden bij Autocenter een Seat gekocht, prima auto en in goede staat. Helaas reed ik 10 km met de auto en vervolgens dook de eerste motorstoring op in het dashboard. Direct contact opgenomen met het bedrijf en bijkomend gevolg was dat de monteurs op vakantie waren. Uiteindelijk 2 weken gewacht (op eigen risico) voordat de medewerkers weer terug kwamen. Vervolgens weer contact opgenomen en de auto afgeleverd bij de garage. Conclusie: storing verholpen en brandstoffilter kostenloos vervangen. Zeldzaam in deze branche en absoluut bewonderingswaardig. Goed contact en vertrouwen levert een prima relatie op. Wat dat betreft echt een aanrader voor andere klanten.
    Jildert, 2 september 2018
  • star star star star star
    Ik heb bij AutoCenter Heerenveen mijn derde (tweedehands) auto gekocht en ik ben er heel blij mee. De service was goed, mijn vragen werden serieus behandeld en naar mijn idee is de prijs heel fair. Ik hoop veel kilometers plezier te hebben, en weet dat ik bij problemen en onderhoud goed terecht kan.
    W. Terpstra, 27 augustus 2018
  • star star star star star
    Wat een fijn bedrijf en geweldige service! Ik heb mijn Renault Clio hier gekocht, helaas bleek bij thuis komen al een mankement. Dom van mij zelf geen garantie bij gekocht, maar zo vriendelijk als ze waren hebben ze mij geholpen en de kosten volledig op zich genomen. Bij contact altijd vriendelijk, netjes en oprecht. Als ik mocht kiezen zou ik zeggen koop hier een auto! Lieve mensen van autocenter Heereveen, bedankt en tot de volgende auto!
    Jamie Jane Bosman, 14 juli 2017