18 maart 2020
Geachte klant,

Bij Autocenter Heerenveen en Autocenter Veenstra streven we er altijd naar om u de best mogelijke winkelervaring te bieden. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we u graag informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Extra hygiënemaatregelen bij Autocenter Heerenveen en Autocenter Veenstra.
Mede door 100%  inzet van onze medewerkers zijn Autocenter Heerenveen en Autocenter Veenstra gewoon open. Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk en wij hebben onze medewerkers daarom goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Dit betekent dat al onze medewerkers:

  • geen handen schudden;
  • hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog;
  • thuisblijven bij verkoudheidsklachten;
  • regelmatig handen wassen en/of ontsmetten met alcohol
  • sleutels van de (inruil)-auto’s, stuurwielen, versnellingspoken etc. extra schoonmaken / ontsmetten;
  • minimaal 1,5 meter afstand houden.

In lijn met het advies van het RIVM willen wij hand-op-hand contact tot een absoluut minimum beperken. Ook bij het maken van een proefrit zullen wij hier rekening mee houden.

.

We rekenen op uw begrip.
Het is door deze extra maatregelen mogelijk dat u wat langer moet wachten voordat een auto gereed staat voor een overtuigende proefrit. Uiteraard proberen wij u altijd zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. We hopen en vertrouwen op uw begrip en medewerking voor deze ongekende situatie.

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een Autocenter Heerenveen en Autocenter Veenstra hart te hebben. We willen u als klant bedanken voor uw vertrouwen en begrip in deze tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Wij van Autocenter Heerenveen en Autocenter Veenstra zijn ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen samen zullen overwinnen.

uiteraard zullen wij u via onze website en ander social-media op de hoogte stellen als er nieuwe maatregelen getroffen worden.

met vriendelijke groet,

Hans de Vries

Bedrijfsleider Autocenter Heerenveen