image

Over ons

Autocenter Heerenveen:

Wolfraamweg 5-7 8445 PL Heerenveen
Tel: 0513-411098 E-mail: info@autocenterheerenveen.nl

Gerald Veenstra opende in 2006 AutoCenter Veenstra in Joure, door passie en gedrevenheid heeft dit bedrijf mooie stappen gemaakt en is het uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een uitgebreide collectie kwaliteitsoccasions en nieuwe automobielen.

In Juni 2013 zijn de deuren in Heerenveen geopend, AutoCenter Heerenveen was een feit en met de zelfde gedrevenheid en passie voor de autobranche groeide ook deze vestiging uit tot een bedrijf waar wij  trots op kunnen en mogen zijn. Gerald Veenstra is al 10 jaar actief in de autobranche. Als leverancier van gebruikte en nieuwe auto’s heeft AutoCenter Heerenveen een goede reputatie opgebouwd onder zowel particuliere- als zakelijke relaties.

Ons team dat 6 dagen per week voor u klaar staat

Wij richten ons op het aan- en verkopen van kwaliteitsoccasions, nieuwe- en bedrijfsauto’s. Dit doen we uiteraard ook voor de zakelijke markt. Dankzij onze jarenlange ervaring, contacten, lage overheadkosten en hoge omzetsnelheid, bieden wij onze occasions tegen zeer concurrerende prijzen aan. Het merendeel van de aangeboden auto’s is afkomstig van de eerste eigenaar en uiteraard voorzien van de onderhoudsboekjes en de Nationale Auto Pas.

Van onze medewerkers kunt u stuk voor stuk verwachten dat deze u met groot enthousiasme helpen. Passie, gedrevenheid en klantgericht zijn zomaar een aantal steekwoorden die naadloos aansluiten bij onze manier van werken. En met de zekerheid dat ieder afdeling voorzien is van specialisten staat niets u in de weg ook klant te worden bij AutoCenter Heerenveen. Wij heten u in ieder geval alvast van harte welkom.

Team Autocenter Heerenveen:

Gerald Veenstra

In/Verkoop.

Hans de Vries

Bedrijfsleider.

Henri Stoppels

Verkoopadviseur.